<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
5p

Sok éve dolgozunk ezért, és most elérkezettnek látjuk az időt arra, amiről már többször írtunk, beszéltünk: a minőségi tartalmainkat előfizetésért kínáljuk olvasóinknak. Cikkeink túlnyomó többsége továbbra is szabadon olvasható marad, de hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott, sokoldalú, komoly munkával készülő cikkeink elnyerik olvasóink tetszését, és az olyan szakmai elismerések, mint a Minőségi Újságírásért Díj mellett méltónak találtatunk az Ön előfizetésére is.

Az okokat többek között ebben a cikkünkben részletesen leírtuk. Az elmúlt hónapokban sokan, sokféleképpen írtak már arról, hogy a minőségi sajtó, amely politikai és gazdasági befolyástól mentesen szeretne működni, amely a tényeket szeretné hitelesen, a lehető legtöbb oldalról megmutatni, amely hátteret ad az olvasók számára a pénzügyi, gazdasági, társadalmi folyamatok megértéséhez, az olvasók hozzájárulása nélkül nem tudja magas színvonalon ellátni a feladatát.

Szerkesztőségeink minden olyan témáról, eseményről elfogulatlanul számolnak be, amelyet szűkös erőforrásaink megengednek. Egyebek mellett azért is fontos az Ön hozzájárulása, hogy egyre több témát tudjunk minél részletesebben feldolgozni, így Ön is több és alaposabb információ birtokában hozhatja meg a döntéseit, alakíthatja ki a véleményét. 

Azt gondoljuk, hogy a média akkor tudja a legtöbbet tenni a demokráciáért, ha a feladatát végzi: elfogulatlanul, kiegyensúlyozottan, minden releváns szereplő álláspontját megmutatva, kritikai elemzés alá vetve tudósít olyan történésekről, eseményekről is, amelyek egyes szereplők számára kényelmetlenek is lehetnek. Nem hiszünk az aktivista újságírásban, ellenben bízunk az autonóm állampolgárokban, akik ki tudják és akarják alakítani a saját, megalapozott véleményüket. Ebben szeretnénk segítségükre lenni az információk tényszerű, gondosan ellenőrzött tálalásával.

Ez nem jelenti azt, hogy szerkesztőségeinknek vagy újságíróinknak ne lenne véleménye. Van, és ennek időről-időre hangot is adunk, ám a véleményünk szigorúan elkülönül a tényektől, a kettőt nem keverjük.

Munkákat a minőség iránti elkötelezettség vezérli: a tények ellenőrzése, higgadt, mértéktartó tálalása, több oldalról való megvilágítása. Nem írunk kattintásvadász címeket, nem hajszoljuk a szenzációt, de megírjuk mindazt, ami az erőnkből, a tudásunkból telik - tekintet nélkül arra, hogy ez kinek tetszik vagy sem, kinek előnyös vagy kinek hátrányos.

A minőség iránti elkötelezettségünket mutatja, hogy a 2020-ban újraindult Minőségi Újságírásért fődíját is elnyertük, egy további alkalommal pedig kiemelésben részesültünk. Az előfizetői bevételeket arra fordítjuk, hogy még több témát, még több újságíróval, még magasabb színvonalon tudjunk lefedni, hogy egyre több és gyakoribb videó-, valamint Podcast-adásokkal jelentkezhessünk. Külsős szerzőink között köszönthetjük többek között Bod Péter Ákost, Pogátsa Zoltánt, Darvas Zsoltot. László Csabát vagy Szakonyi Pétert és Prinz Dánielt is. Előfizetői bevételeinkből újságíróink közvetlenül is részesülnek, és ezek a bevételek teszik lehetővé újabb kollégák felvételét is.

Hiszünk abban, hogy a két - sőt, a Piac&Profit magazinnal együtt három - lap akár napi 63 forintért kínált minőségi szolgáltatása megtalálja fizetőképes keresletét, ezért bízunk abban, hogy Önt is az előfizetőink között köszönthetjük.

Előfizetőinknek az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalmaihoz való teljes és együttes hozzáférésen túl napi előfizetői hírlevelet kínálunk, amelyben az adott napon mindkét oldalunkon megjelent Prémium cikkeinket egyben olvashatják, akár gyűjtőoldalunkon is, ahol minden előfizetéshez kötött cikkünket megtalálhatják. Csomagunk része továbbá az előfizetőink részére létrehozott exkluzív klubhoz csatlakozás, valamint a havonta szervezett (online vagy személyes) olvasói találkozókon való részvétel lehetősége. Itt előfizetőink közvetlen párbeszédet folytathatnak lapjaink munkatársaival, a lap vezetésével: véleményt mondhatnak, ötleteket adhatnak, egyszóval közösen gondolkodhatunk, hogyan tehetnénk olvasóink számára még hasznosabbá lapjainkat.

Klub csomagunk előfizetői igénybe vehetnek - sokszor az olvasást valóban megnehezítő - hirdetések nélküli csomagot is, sőt, print magazinunk, a Piac&Profit tartalmait is olvashatják, valamint, egyedülálló módon a magyar médiapiacon, Prémium cikkeink ingyenes elolvasásával ajándékozhatják meg barátaikat, ismerőseiket, akiknek ezért cserébe csak egy email-címet kell megadniuk.

Prémium tartalmainkat, szolgáltatásainkat a befektetői alapkezelői szakmában már jól ismert Klasszis brand alatt kínáljuk. Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.

Előfizetési ajánlatainkat itt találja >>

Legyen előfizetőnk - mi nap mint nap bizonyítani fogunk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.