<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Nincs is jobb, mint otthon egy pihentető napot tartani. A legpihentetőbbek az igazi spa-napok, amikor kívül-belül felfrissülhetünk. Ahhoz, hogy ez a nap tökéletes lehessen, szükség lesz néhány különleges kiegészítőre. Hogy hogyan lehet tökéletes spa-napod, arról a következőkben olvashatsz! Arról is szó lesz többek között, hogy szükség van-e wellness készülékekre egy ilyen nap során, arról is, melyek ezek az eszközök! Ha Te is szeretnél egy igazi pihentető napot tartani, olvass tovább!

Egy igazi spa-nap előkészületei

Ahhoz, hogy a napod igazi, kellemes és pihentető legyen, muszáj elintézned néhány dolgot. Az első és legfontosabb, hogy amikor tudod, hogy az egész napod szabad lesz, előtte minden zavaró tényezőt próbálj meg elintézni. Ilyen lehet, hogy bevásárolsz, hogy meglátogatod a szülőket, nagyszülőket, barátokat, illetve hogy minden csekket és egyebet befizetsz, elintézel. Ha nem marad a teendőid listáján semmi, csak akkor lesz tökéletes a spa-nap!

Ha tudod, hogy másnap szeretnél kényeztető napot tartani, akkor mindenképp menj el előtte a boltba, és vedd meg a kedvenc nasidat és néhány üdítőt, vagy akár alkoholos italt! Ha keményen diétázol, akkor vagy nevezd ki ezt a napot csaló napnak, vagy szerezz be annyi finom zöldséget és gyümölcsöt amennyit csak tudsz! Üdítők és alkoholok helyett pedig készíts magadnak egy fincsi, hűsítő, cukormentes, gyümölcsdarabos limonádét, pl. fagyasztott bogyós gyümölcsök felhasználásával.

Wellness készülékek és egyéb kiegészítők a tökéletes naphoz!

Milyen egy igazi kényeztető napirend?

  1. Az első és legfontosabb pont: ne állíts ébresztőt! Hagyd magad addig aludni, ameddig csak a szervezetednek szüksége van rá!

  2. Készíts magadnak egy finom, laktató reggelit! Olyan ételt főzz, amit igazán szeretsz!

  3. Ha van otthon kádad, akkor engedd tele finom meleg vízzel, és a kád mellé tegyél egy tálnyi nasit és egy nagy pohár üdítőt/ alkoholt/ limonádét.
    Ha nincs kádad, akkor ugorj a 4. pontra!

  4. Vedd elő a kedvenc arctisztítódat, és mosd ki alaposan a pórusaidat!

  5. Készíts elő egy nagy lavórnyi lábáztató vizet (ez különösen jól fog esni, ha nem fürdőztél a 3. pont tanácsa szerint), és tedd bele a kedvenc tusfürdődet, esetleg pár csepp illóolajat!

  6. Mielőtt beletennéd a lábaidat a meleg vízbe, tedd fel az arcodra a kedvenc maszkodat vagy pakolásodat! Ha nincsen otthon, akkor készíts néhány kanál mézből, amihez adj hozzá egy-egy kávéskanál fahéjat, szerecsendiót. Tedd fel, csúsztasd a lábaidat a fürdőbe, tegyél be valami kellemes zenét, és élvezd a kényeztetést!

  7. A nap befejezéseként készíts egy nagy bögre meleg teát, vagy forró csokit, és ülj be a kedvenc filmed elé!

A legfontosabb részlet

Mivel egész nap saját magadra fogsz koncentrálni, így minden elektronikai eszközt kapcsolj ki, és minden közösségi médiás felületről jelentkezz ki! Így lehet tökéletes és nyugodt az egész nap!