<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az állami hírügynökségnek nem hír, hogy több kilométeres, több ezer fős tüntetés zajlott az ország fővárosában. Gyorsjegyzet.

Magyarország fővárosában, Budapesten ma reggel hatalmas tüntetés zajlott a közoktatás és a pedagógusok elkeserítő helyzete, valamint az ez ellen tiltakozó pedagógusok elbocsátása ellen.

A tüntetés szóra rákeresve ezeket az  eredményeket kaphatjuk az MTI hírfolyamából ma délelőtt. Fotó: mfor
A tüntetés szóra rákeresve ezeket az eredményeket kaphatjuk az MTI hírfolyamából ma délelőtt. Fotó: mfor

Erről a Magyar Távirati Iroda hírfolyamában ma hajnaltól 11 óra 30 percig egészen pontosan 0, azaz nulla darab hír jelent meg. (Azt a néhány, egyébként szintén késve kiadott hírt nem számolhatjuk ide, amelyek az ellenzéki pártok ezzel kapcsolatos megszólalásairól tájékoztatnak.)

Természetesen mindez nyilván a szerkesztőség független döntése alapján történhetett így, hiszen sokan, sokszor kijelentették, hogy az állami médiában semmiféle kormányzati befolyás nem érvényesül, a munkatársak szabadon dönthetnek arról például, hogy mi számít hírértékűnek a magyar polgárok számára, és mi nem.

Ez a tüntetés például nem.

Helyette a belföldi vonatkozású hírek között értesülhettünk például arról, hogy

Több mint 500 millió forintból inkubátorház épült Fülöpjakabon

Szijjártó: az EU újabb szankciós intézkedései nem sértik Magyarország érdekeit

Szombaton családi szezonnyitó sportnapot rendez a síszövetség

Feketéző benzinkutast értek tetten a Dél-Dunántúlon

Éljen a szerkesztői szabadság, éljen a szabad, cenzúramentes közmédia!