3p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A cégvezetők a megmondhatói, hogy mennyire nem egyszerű megtalálni a tökéletes helyszínt egy csapatépítésre, ami pont arra lesz jó, amire szánják: értékelni az eddig elért eredményeket, megtervezni a közeli és távoli jövőt, és egyáltalán, közelebb hozni egymáshoz a munkatársakat. A panorámás Balaton-parti Tópart Hotel családias vendégszeretetével, négycsillagos gasztronómiájával és professzionális felszereltségével új szintre emeli a céges elvonulás műfaját. 

Egy csapatépítésre szolgáló helyszín megválasztásakor nem egyszerű megtalálni az ideális helyszínt, mert egyre nagyobb a választék a fővárosban és a vidéki településeken egyaránt. Nem is beszélve a Balatonról, ahol egymás után épülnek a felsőkategóriás szállások, köztük a nagy befogadóképességű hotelek is. A döntés során rengeteget számít, hogy milyen az általános miliő, milyen felszereltségűek a termek, és hogy van-e privát megbeszélésekre is alkalmas szoba vagy kültéri terület, például egy hangulatos szaletli, egy kis kuckó a vízparton, netán egy hosszú stég.

A Tópart hotel ősszel. Fotó: Tópart
A Tópart hotel ősszel. Fotó: Tópart


A tapasztalatok alapján a kisebb vagy közepes méretű szállodák lehetnek a legalkalmasabbak arra, hogy családias hangulatú eseményt szervezzünk. Egyes Balaton-parti hoteleket akár teljes egészében is kibérelhetünk a saját partszakaszukkal együtt, amihez még csak nem is kell megnyernünk az ötöslottót. A családi vállalkozásként üzemeltetett rendezvényhelyszínek általában felkészülten és rugalmasan állnak a kérésekhez, és olyan színvonalú szolgáltatást nyújtanak, melyekkel sok esetben még egy nagyobb szállodalánc sem kelhet versenyre. Érdemes ezért körülnéznünk az ilyen vendéglátóhelyek kínálatában.

Négycsillagos, családias hangulat a Balaton-parton

Ezt az otthonosságot és meghittséget vegyíti a Balatonvilágoson működő Tópart Hotel és Étterem, melyet 2007-ben nyitott meg a tulajdonos testvérpár. Az azóta is családi vállalkozásként működő szálloda vendégei 18 szoba közül választhatnak, melyekben összesen 56 fő szállásolható el. A Tópart Hotelben két konferenciaterem ad otthont a rendezvényeknek, melyek egyenként 100 és 50 fő befogadására alkalmasak.

A Tópart hotel konferenciaterme. Fotó: Tópart
A Tópart hotel konferenciaterme. Fotó: Tópart


Azt már mi tesszük hozzá, hogy a résztvevők valószínűleg nehezen fogják tudni levenni a tekintetüket a kilátásról, hiszen a körpanorámát nyújtó ablakokon át közvetlenül tárul eléjük a Balaton. Szerencsére a technikai háttéren nem múlik egy-egy rendezvény vagy előadás sikere, mert a termekben a legkorszerűbb audiovizuális eszközök állnak rendelkezésre.

Munka után jár a kényeztetés

A csapatépítőkön gyakran előfordul, hogy a szervezők kifogynak az ötletekből, amikor a szabadidő eltöltésére kerül a sor. A kreativitást azonban itt, a Tópartnál bérelni is lehet, bármilyen furcsán hangzik. A házigazdák számtalan szolgáltatót tudnak bevonni, akik ismerik a helyszínt, és izgalmas programokkal színesítik az ott-tartózkodásunkat, például egy gyorstalpaló SUP tanfolyammal vagy egy speciális gin tonic workshoppal.

Később a fáradalmakat a wellnessben lehet kipihenni, megtoldva az élményt egy jó masszázzsal. A csapatépítőt pedig a legkiválóbb hazai borok és ételek koronázzák meg, melyeket a panorámaétterem teraszán is elfogyaszthatunk. A tulajdonosok 2020-ban a legmodernebb technológiákkal újították fel a konyhát, ahol a magyar és nemzetközi gasztronómia fogásait a legnagyobb odafigyeléssel készítik. A kulináris élvezetekről a Tópart kiváló mesterszakácsa, Schneider József és csapata gondoskodik. 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!