1p

Az atlétikai világbajnokságra 50 ezer külföldi turistát várnak a szervezők, ez csak a fele a Szigetre 2022-ben érkezők számának. 

Kiemelkedő lesz 2023. augusztus Budapest turizmusában Az atlétikai vb idején telt házzal üzemelnek a fővárosi szálláshelyek, és azokat akár 20 százalékkal is magasabb áron tudják értékesíteni, mint tavaly – mondta a Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke az RTL Híradónak.

Az összeállításban utaltak arra, hogy az atlétikai világbajnokságra épített stadion a legdrágább ilyen léteesítmény Magyarországon, amelyre 248 milliárd forintot költött az állam.

Az egy hét múlva kezdődő világbajnokságra a szervezők 50 ezer külföldi vendéget várnak, ez azonban kevesebb mint a fele annak, amennyien tavaly a Sziget fesztiválra érkeztek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!