2p

Júniustól öt éven át a Hunguest Hotels üzemeltetheti a ceglédi Hotel Aquarell szállodát. A négycsillagos hotel a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és az Aqua Centrum közvetlen szomszédságában található. 

A 2007-ben épült Hotel Aquarellben 60 kétágyas, 24 egybenyitható családi szoba és nyolc apartman van. A szálloda 241 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező wellness részlege élmény- és gyógyvizes medencét, valamint pezsgőfürdőt kínál a vendégeknek. A szállodától néhány lépésre található Magyarország egyik legnagyobb csúszdaparkja, derül ki a Hunguest Hotels közleményéből.

A fürdők melletti hotelek üzemeltetésében nagy tapasztalattal rendelkező Hunguest Hotels 2028-ig üzemeltetheti a ceglédi szállodát. A Hotel Aquarell csatlakozásával 18 tagúra bővül a cég magyarországi hálózata, és a szállodalánc belép a közép-magyarországi wellness szállodák piacára.

A ceglédi Hotel Aquarell szálloda. Fotó: Hunguest Hotels
A ceglédi Hotel Aquarell szálloda. Fotó: Hunguest Hotels

„Stratégiai céljainkhoz jól illeszkedik a Hotel Aquarell üzemeltetési jogának elnyerése, ezzel a saját tulajdonú ingatlanok mellett bővül üzemeltetési szerződéseink száma. Az Alföld kapujában fekvő város legnagyobb turisztikai szolgáltatójaként azért dolgozunk majd, hogy öregbítsük Cegléd hírnevét határainkon innen és túl” – mondta Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója.

A vállalat három éve megkezdett fejlesztési programjának keretében 2023-ban 800 felújított szobát ad át vendégeinek, áll a közleményben.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!