2p

A Wizz Air levélben kér bocsánatot az utasoktól - elismerik, hogy tényleg durva idők vannak a légiközlekedésben.

A világ légiközlekedése a legnehezebb és legbizonytalanabb időszakát élte át az elmúlt két évben. A nagy utazási igények a jelentős ellátási gondokkal, elsősorban a munkaerőhiánnyal a reptereken és az irányító szolgálatoknál, komoly rombolásokat okoztak a működésben – írja az iho.hu által idézett levél. Mint minden légitársaság, a Wizz is a szolgáltatások komplex rendszerére támaszkodik, amelynek bármely eleme ha leáll, - az irányítás okozta késések, reptéri sztrájkok, vagy az emberhiány a biztonsági vizsgálatoknál és a poggyászkeresésnél – hatással van a működésünkre – szól a levél.

„Szeretnénk bocsánatot kérni mindazoktól, akiknek utazási terveit érintette mindez" 

- írják, és jelzik, hogy a nyári szezonból hátralévő időben a Wizz legfontosabb prioritása hogy minden utas időben és biztonságban elérje az úticélját. Ezért történtek változások a nyári menetrendben, hogy biztosan megvalósítható legyen. A változások nagy részét már bevezette a társaság, annak érdekében, hogy az utasok minél korábban értesüljenek és felkészüljenek ezekre. 

Bocsánatot kérnek a pórul járt utasoktól. Fotó: Depositphotos
Bocsánatot kérnek a pórul járt utasoktól. Fotó: Depositphotos

Akár 120 százalékot is visszatérítenek, ha nem a pénzt kérjük vissza

Az iho.hu azt írja: ezügyben a társaság az utasok figyelmébe ajánlja a cég automata átkönyvelő rendszerét, a Wizz mobil applikációját. Az utasok a jegyár visszatérítése esetén azonnali 120 százalékos Wizz creditre számíthatnak, ha pedig valaki készpénzben akarja visszakapni a jegye árát, azt a társaság egy héten belülre ígéri.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!