<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Wizz Air levélben kér bocsánatot az utasoktól - elismerik, hogy tényleg durva idők vannak a légiközlekedésben.

A világ légiközlekedése a legnehezebb és legbizonytalanabb időszakát élte át az elmúlt két évben. A nagy utazási igények a jelentős ellátási gondokkal, elsősorban a munkaerőhiánnyal a reptereken és az irányító szolgálatoknál, komoly rombolásokat okoztak a működésben – írja az iho.hu által idézett levél. Mint minden légitársaság, a Wizz is a szolgáltatások komplex rendszerére támaszkodik, amelynek bármely eleme ha leáll, - az irányítás okozta késések, reptéri sztrájkok, vagy az emberhiány a biztonsági vizsgálatoknál és a poggyászkeresésnél – hatással van a működésünkre – szól a levél.

„Szeretnénk bocsánatot kérni mindazoktól, akiknek utazási terveit érintette mindez" 

- írják, és jelzik, hogy a nyári szezonból hátralévő időben a Wizz legfontosabb prioritása hogy minden utas időben és biztonságban elérje az úticélját. Ezért történtek változások a nyári menetrendben, hogy biztosan megvalósítható legyen. A változások nagy részét már bevezette a társaság, annak érdekében, hogy az utasok minél korábban értesüljenek és felkészüljenek ezekre. 

Bocsánatot kérnek a pórul járt utasoktól. Fotó: Depositphotos Bocsánatot kérnek a pórul járt utasoktól. Fotó: Depositphotos

Akár 120 százalékot is visszatérítenek, ha nem a pénzt kérjük vissza

Az iho.hu azt írja: ezügyben a társaság az utasok figyelmébe ajánlja a cég automata átkönyvelő rendszerét, a Wizz mobil applikációját. Az utasok a jegyár visszatérítése esetén azonnali 120 százalékos Wizz creditre számíthatnak, ha pedig valaki készpénzben akarja visszakapni a jegye árát, azt a társaság egy héten belülre ígéri.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.