<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

56 milliárdnyi turisztikai támogatást von vissza a kormány – Mészáros, Csányiék és Orbán volt minisztere is elesik a közpénztől, írja a 24.hu

41 turisztikai fejlesztésre megítélt vissza nem térítendő támogatást von vissza a magyar állam, melyek értéke meghaladja az 56 milliárd forintot – tudta meg a 24.hu.

A Kisfaludy 2030 Zrt. által megküldött közérdekű adatokból kiderült, olyan nagyvállalkozók maradtak ki és cégek esnek el így az állami támogatástól, mint Csányi Sándor OTP-vezér, valamint több fontos kormányközeli üzletember, így Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos érdekeltsége, Garancsi István nagyvállalkozó és Hernádi Zsolt Mol-vezér közös cége. De nem jut hozzá a támogatáshoz Schmidt Mária és családja cége, valamint a jegybank elnök fiának, Matolcsy Ádám barátjának, Száraz István cége sem.