<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!


Egy orosz milliárdos magyar barátjának a vállalata vette meg.

Eladja a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST Zrt. a Hotel Alpenblicket és a Relax Resort Hotel Kreischberget tulajdonló és üzemeltető vállalatokat. A vevő a Peter's Consulting Kft., amelyet az a Zentai Péter vezet, aki a Magyarországon élő orosz milliárdos, Megdet Rahimkulov cégeit is irányítja - írta a hvg.hu. A tranzakció részleteiről nem szól a közlemény és a portál sem becsülte meg a vételárat.

A lap hozzáfűzte: a miniszerelnök vejének cége kedden jelentette be az adásvételt. A két szállodában 43 illetve 91 szoba található. A Zrt. eladása nem véletlen dolog, hanem "illeszkedik a BDPST Group hosszú távú üzleti stratégiájába, továbbá alapot teremt a 2023-as, teljes szállodaportfóliót érintő tervek megvalósításához".

A cégcsoport az első negyedévben a magyarországi szállodapiacra egy új, egységes ernyőmárka bevezetését tervezi, amely a jövőben az üzemeltetésük alá tartozó szállodákat és éttermeket vonja majd maga alá - toldotta meg a vállalat.