1p


Egy orosz milliárdos magyar barátjának a vállalata vette meg.

Eladja a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST Zrt. a Hotel Alpenblicket és a Relax Resort Hotel Kreischberget tulajdonló és üzemeltető vállalatokat. A vevő a Peter's Consulting Kft., amelyet az a Zentai Péter vezet, aki a Magyarországon élő orosz milliárdos, Megdet Rahimkulov cégeit is irányítja - írta a hvg.hu. A tranzakció részleteiről nem szól a közlemény és a portál sem becsülte meg a vételárat.

A lap hozzáfűzte: a miniszerelnök vejének cége kedden jelentette be az adásvételt. A két szállodában 43 illetve 91 szoba található. A Zrt. eladása nem véletlen dolog, hanem "illeszkedik a BDPST Group hosszú távú üzleti stratégiájába, továbbá alapot teremt a 2023-as, teljes szállodaportfóliót érintő tervek megvalósításához".

A cégcsoport az első negyedévben a magyarországi szállodapiacra egy új, egységes ernyőmárka bevezetését tervezi, amely a jövőben az üzemeltetésük alá tartozó szállodákat és éttermeket vonja majd maga alá - toldotta meg a vállalat.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!