<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ez is kiderül abból az interjúból, amelyet a BDPST Hotel Management vezérigazgatója adott laptársunknak.

Nem tervez névváltozást a BDPST Hotel Management – mondta laptársunknak, a turizmusonline.hu-nak adott interjúban Somlyai Zoltán, a cég vezérigazgatója arra a felvetésre, hogy a négy budapesti szálloda mellett van már Turán kastélyszálló, Tarcalon az Andrássy Kúria&Spa, Mátrában a Lifestyle Hotel Mátra és a határon jóval túl, még egy spanyolországi ház is.

Somlyai arról is beszámolt, hogy a luxusmárkák irányába indultak el, a turali kastély után Botaniq néven építik e brandjüket. Ennek jegyében a 2021-ben hozzájuk került két ausztriai síszállásukon már túl is adtak. 

Az interjúban természetesen szó esett a BDPST portfoliójának sokakat érdeklő eleméről, a Gellért szállóról is. A vezérigazgató szerint a szállodai szobaszámot a mai piaci igényeknek és a minőségi elvárásoknak megfelelően alakítják ki, ezáltal az várhatóan csökkeni fog. Jelen pillanatban az átalakítás kívülről nem látszik, míg az épület homlokzati felújítása el nem indul. Az újranyitás időpontja nagyjából 2026-ra tehető - mondta Somlyai.