1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Még négy évet kell várni a Swissôtel Budapest Lagoon átadására, a szállodakomplexum a Duna partjára épül. A fejlesztő a román Forty Management cég lesz.

A Duna pesterzsébeti partjánál épül fel az Accor Csoporthoz tartozó Swissôtel hotelmárka első magyarországi egysége. Egy mesterséges lagúnára nyílik majd a kilátás a legtöbb szobából, összesen 200 szoba és apartman lesz a komplexumban, amit a tervek szerint 2028-ban adnak át – közölte lapunkkal a vállalat. A lagúna tízezer négyzetméteres lesz, és 3500 négyzetméteres homokos strandot is kialakítanak körülötte, télen a vízfelület korcsolyapályává alakul.

A Swissotel látványterve
A Swissotel látványterve
Fotó: accor

Két étterem, lobby bár, spa-, wellness- és fitneszlétesítmények és egy konferenciaterem is rendelkezésre áll majd. A napelemeknek és a hőszivattyúknak köszönhetően energiaszükségletét tekintve teljesen önfenntartó lesz az épület. 

Az Accor idén vezeti be a magyar piacra a másik márkáját, a Pullmannt. Itteni portfóliójában jelenleg 27 szálloda és három előkészítés alatt álló projekt van. Budapesten kívül is megtelepedett, Debrecenben hamarosan a második szállodáját is megnyitja, az a repülőtér közelében lesz.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!