1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

Egyelőre három légitársaság jelezte azt, hogy az Izrael és Irán közti feszültséget tapasztalva leállítja járatait a régióban.

A lengyel PAP állami hírügynökség szerint a nemzeti légitársaság LOT törölte a Tel-Avivba és Bejrútba tartó járatait pénteken a térségben kialakult instabil helyzet miatt. A jövőbeli járatokról folyamatosan döntenek majd.

Az utazási tervekre is hat a konfliktushelyzet
Az utazási tervekre is hat a konfliktushelyzet
Fotó: Depositphotos

A Lufthansa csoport szombat kora estig függesztette fel az Izraelbe és Irakba tartó járatait – ezek egyébként Tel-Avivba és Erbilbe közlekedtek volna. Az Austrian Airlines már korábban lépett, és felfüggesztette a szintén Erbilbe, valamint a jordán főváros Ammánba közlekedő járatait.

Cikkünk írásakor a Wizz Air Ammánba közlekedő járatát egyelőre nem törölték, azonban az előjelzett hajnali 2-es indulás helyett reggel 6 körül indulhat majd útnak Budapestről a bud.hu honlap szerint.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!