2p

Tizedik alkalommal állították össze a magyar turizmus meghatározó szereplőit bemutató kiadványt.

Flesch Tamás, Ganczer Gábor, Klemm Balázs, Kovács Balázs, Kreinbacher József, Molnár Judit, Orbán Ráhel, Semsei Rudolf, Tiborcz István, Váradi József – néhány név a magyar turizmus meghatározó szereplőit bemutató top 50-es kiadványból.

A Turizmus.com szerkesztősége idén 10. alkalommal jelentette meg a turizmus top 50-es kiadványát. Mint írják, hagyományaikhoz híven most is Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA) partnerszervezeteinek elnökeiből, valamint a lapot kiadó Turizmus Kft. vezető munkatársaiból álló szakmai zsűrire támaszkodtak a névsor összeállításakor.

Ezúttal is az előző esztendőben, 2023-ban elért kiemelkedő teljesítményeket vizsgálták, most először azonban kizárólag a jelöltek gazdasági, illetve az általuk tulajdonolt vagy irányított cég teljesítménye volt a döntő a szavazásnál, az ágazat érdekében végzett kimagasló lobbitevékenységet ezúttal külön értékelték. 

A teljes lista itt olvasható.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!