2p

Adatalapú országmarketing, értékesítés, erősebb szabályozási környezet – ezek a következő időszak kulcsszavai a Magyar Turisztikai Ügynökség élére visszatérő Könnyid László szerint.

Könnyid László visszatér a Magyar Turisztikai Ügynökség élére - derül ki abból az interjúból, ami kedden reggel jelent meg a Turizmus.com weboldalán. A szakember 2019-től egészen 2022 májusáig látta el az MTÜ turizmusstratégiai, majd turizmusszakmai és általános vezérigazgató-helyettesi feladatait, 2022 októbere óta a Magyar Turisztikai Minőség Tanúsító Testület (MTMT) ügyvezetőjeként dolgozik. 2024. január elsejétől pedig ő lesz a turisztikai csúcsszervet vezérigazgatója.

2024. január elsejétől Könnyid László lesz a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója. Fotó: MTÜ
2024. január elsejétől Könnyid László lesz a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója. Fotó: MTÜ

Könnyid László elmondta: az új vezetéssel együtt 2024-től új feladatok is várnak a Magyar Turisztikai Ügynökségre. Eddig a turisztikai fejlesztéseken volt a fókusz, most pedig már lehet azzal is törődni, hogy a magasabb költésű, minőségi turistákra is fókuszáljanak. Dolgoznak azon is, hogyan lehet külön egységként kezelni Budapest és a vidék turizmusát, hiszen más a feladat a fővárosban és más a feladat vidéken - mondta el Könnyid László.

Azt is bejelentette:

az elkövetkező évben a Magyar Turisztikai Ügynökség tevékenységében a fókuszt még inkább az értékesítés és a szabályozási környezet erősebb alakítása váltja fel.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!