<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
		


		
		

Egy lakás berendezése óriás feladat, amely egyesek számára soha nem ér véget. És ebben a folyamatban természetesen vannak komoly prioritások, és ezekben a mosogató csaptelepek kevésbé fontos helyet foglalnak el. De ez nem feltétlenül fedi a valóságot: attól függően, hogy mennyi időt töltünk a konyhában, lehet, hogy elég sokat látjuk, nézzük a mosogató csapot.

A 2020-as év (amely a korlátozások szempontjából nem ért véget a 2021-es év kezdetével) a legtöbbünket arra késztetett / kényszerített, hogy több időt töltsünk el a konyhánkban. Ha már ez a helyzet, fontosabb lehet most, hogy igazán harmonikus legyen ez a környezet is.

Milyen kivitelek léteznek a mosogató csaptelepek között?

Alapvetően két különböző fajta csaptelep létezik: álló és fali kivitel. Manapság az elterjedtebb, divatosabb az álló, de ha nekünk a fali tetszik, esetleg így van kialakítva a konyhánk, ehhez is szép, jó minőségű darabokat találhatunk.

És a választék nagy. Legyen szó designról, kényelemről vagy éppen a funkció szempontjáról, a Homelux webáruházban jelenleg 129 különböző termék közül válogathatunk ebben a kategóriában.

Hogyan nyissuk meg a csapot?

Banális kérdésnek hangzik, és az is: mindnyájan elboldogulunk (előbb-utóbb) egy csap megnyitásával, de amikor mi választhatjuk ki, érdekes, hogy mennyi különböző fajta van ebből a szempontból is.

Létezik egykaros, hagyományos (tekerős) és infrás verzió is. Ha fontos a környezettudatosság és / vagy a vízszámla végösszege, érdemes az infrás vagy az egykaros verzióban gondolkodni. A különbség az, hogy rögtön be tudjuk állítani a megfelelő hőmérsékletet, és így nem folyik el eközben túl sok víz. Ha tekerős csapunk van, választhatunk hozzá egy szűrőt, amely hatékonyabbá teszi a vízfogyasztást.

Hol vásároljunk csaptelepet?

Minden bizonnyal ismerünk üzleteket, ahol ezt megtehetjük. De arról talán eddig nem tudtunk, hogy online, webáruházakban is vásárolhatunk ilyeneket. A Homelux igen sok mindennel foglalkozik: 10 éve online árulnak bútorokat bentre és kintre (kertbe) is, egészen egy fürdőkabinig vagy jakuzziig. A termékeikből egy egész házat be tudunk rendezni, és egész Magyarországon kiszállítanak, sőt, nemcsak házhoz szállítják, de be is szerelik a rendelt termékeket. 2020-ban a cég Magyar Brands díjat kapott.

Milyen designok, kialakítások közül választhatunk?

Itt a főszerep a konyha többi részéhez való alkalmazkodás, illeszkedés vizuálisan. Létezik modern, szögletes kivitelezés, és más fajta modern, távolról a szecessziót idéző, hattyúnyakszerű, íves elrendezés is.

A csaptelep választásánál természetesen a mosogató méretét kell elsősorban figyelembe venni. Ha a kényelem szempont (és kinek nem az!?), akkor gondolkodhatunk kihúzható csövű csaptelepekben is, így egy nagyobb lábast (ami esetleg nem fér be a mosogatógépbe) sokkal könnyebben tudunk elmosni.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.