<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Appeninn ingatlankezelő 14,5 millió euróért vásárolt be.

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. leányválallata ingatlan adásvételi szerződést kötött az Erste Alapkezelő Zrt. által kezelt két erstés befektetési alappal, áll az Appeninn pénteki, a BÉT honlapján közzétett közleményében. A paktum eredményeként a Mészáros Lőrinc érdekeltségei közé tartozó Appeninnhez került az erstés alapok 18 inagtalna. Mindegyik ingatlant a Spar Magyarország Kft. bérli.

A közlemény szerint a tranzakció teljes ügyleti értéke tizennégymillió-ötszázezer euró.

Az Appeninn épp csütörtökön vette meg az FHB Bank központjának otthont adó, Üllői úti Ü48 irodaházat. Az Appeninnt pedig múlt hónapban vette meg Mészáros tőzsdei csatahajója, a Konzum Nyrt..

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.