2007. november 22. 06:09

Három év alatt 1,46 milliárd dollárt fektet be környezetvédelmi beruházásokba a Bayer német gyógyszerészeti és vegyipari vállalat.

Az Aspirin gyártója elismerte, hogy tevékenysége során szennyezi a környezetet, ezért fejleszteni fogják működésüket, hogy óvják a természetet, valamint auditálni fogják a gyártási folyamatokat, és új, energiatakarékos berendezéseket építenek.

"Tudjuk, hogy azon vállalatok közé tartozunk, amelyek működésük során az üvegházhatást növelő gázokat bocsátanak ki" - közölte Werner Wenning, a Bayer főnöke. Azonban hozzátette, hogy 1990 és 2006 között 36 százalékkal csökkentették károsanyag-kibocsátásukat, és azon dolgoznak, hogy ezt az arányt tovább növeljék.

A csoport MaterialScience divíziója – amely elsősorban műanyagot gyárt – a tervek szerint 2005 és 2020 között 25 százalékkal csökkenti az eladott termékek utáni károsanyag-emisszióját, jelenti az AFP hírügynökség.

Menedzsment Fórum 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.