<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Jól alakul ez a hét Csetényi Csaba cégeinek.

Nettó 970 millió forintért fogja elvégezni a Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft. a Liget Budapest Projekthez kapcsolódó kommunikációs feladatokat - találtunk rá az összefoglaló tájékoztatásra a Közbeszerzési Hatóság oldalán.

A tendert a Nemzeti Kommunikációs Hivatal folytatta le, és a 25 milliárdos központosított közbeszerzés keretén belül. Vagyis a nyertes vállalkozó 3 jelölt közül kerülhetett ki:

  • a Rogán Antal Pasa parki szomszédja, Csetényi Csaba cégei, a Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft.,
  • a gyűlöletkampányról elhíresült Balásy Gyula cége, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft.,
  • valamint Szijjártó Péter barátja, Kuna Tibor két cége, a Trinity Kft. és a Young&Partners Kft., és a SPRINT NYomdaipari Kft. volt a képzeletbeli kalapban.

Csetényi Csaba

Közülük végül a Csetényi Csaba lett a szerencsés befutó, aki cégeivel igazán jó hetet tudhat magáénak. Szerdán számolhattunk be ugyanis arról, hogy a Miniszterelnökség 6,5 milliárdos 2020 végéig szóló keretszerződést kötött Csetényi cégeivel az uniós társfinanszírozásban megvalósuló fejlesztések és azok hatásának kommunikációjára.

A mostani munka viszont már ismerős lehet a cégek számára, hiszen tavaly március végén a Városliget Zrt.-vel kötöttek szerződést a mostanival megegyező feladatokra. A különbség annyi, hogy akkor "csupán" nettó 390 millió forintos egyéves keretszerződésről volt szó. Vélhetően ennek lejárta miatt kellett újra felelősőket keresni a Liget-projekt kommunikációjára.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.