2017. október 6. 09:25

Jól alakul ez a hét Csetényi Csaba cégeinek.

Nettó 970 millió forintért fogja elvégezni a Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft. a Liget Budapest Projekthez kapcsolódó kommunikációs feladatokat - találtunk rá az összefoglaló tájékoztatásra a Közbeszerzési Hatóság oldalán.

A tendert a Nemzeti Kommunikációs Hivatal folytatta le, és a 25 milliárdos központosított közbeszerzés keretén belül. Vagyis a nyertes vállalkozó 3 jelölt közül kerülhetett ki:

  • a Rogán Antal Pasa parki szomszédja, Csetényi Csaba cégei, a Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft.,
  • a gyűlöletkampányról elhíresült Balásy Gyula cége, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft.,
  • valamint Szijjártó Péter barátja, Kuna Tibor két cége, a Trinity Kft. és a Young&Partners Kft., és a SPRINT NYomdaipari Kft. volt a képzeletbeli kalapban.

Csetényi Csaba

Közülük végül a Csetényi Csaba lett a szerencsés befutó, aki cégeivel igazán jó hetet tudhat magáénak. Szerdán számolhattunk be ugyanis arról, hogy a Miniszterelnökség 6,5 milliárdos 2020 végéig szóló keretszerződést kötött Csetényi cégeivel az uniós társfinanszírozásban megvalósuló fejlesztések és azok hatásának kommunikációjára.

A mostani munka viszont már ismerős lehet a cégek számára, hiszen tavaly március végén a Városliget Zrt.-vel kötöttek szerződést a mostanival megegyező feladatokra. A különbség annyi, hogy akkor "csupán" nettó 390 millió forintos egyéves keretszerződésről volt szó. Vélhetően ennek lejárta miatt kellett újra felelősőket keresni a Liget-projekt kommunikációjára.