2018. szeptember 6. 08:44
mfor.hu

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság szerint a francia gyógyszergyártó a Közel-Keleten és Észak-Afrikában is kenőpénzekkel jutott szerződésekhez.

A Sanofi beleegyezett 25,2 millió dollár kifizetésébe, hogy tisztázza magát az amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság korrupciós vádjai alól, írta meg a Wall Street Journal. A bizottság szerint a francia gyógyszergyártó leányvállalatai több országban is kenőpénzzel jutottak szerződésekhez a Közel-Keleten és Észak-Afrikában.

A vállalat a konkrét vádakra nem reagált, viszont Olivier Brandicourt vezérigazgató a Sanofi közleménye szerint azt nyilatkozta, hogy a jövőben megerősítik a belső ellenőrzést, a korrupcióellenes programokat, és a dolgozók képzését.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.