2011. július 12. 11:46

A Magyar Posta Zrt. Magyarország, és esetlegesen az Európai Unió tagországai, valamint Oroszország, Ukrajna és Horvátország területén megvalósuló médiatervezésre, PR és marketing célú hirdetések megjelentetésére írt ki tárgyalásos közbeszerzést, a nettó 759,5 millió forint értékű tender-felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az árbevétele az elmúlt három évben - összesen - elérte a nettó 759 millió forintot, és legalább egy évben meghaladta a nettó 370 millió forintot. További feltétel, hogy rendelkezzen az utóbbi két évből összesen legalább 2 darab, egyenként legalább nettó 100 millió forint értékű, és 2 darab, egyenként legalább nettó 25 millió forint értékű, országos médiumban megjelentetett kampányreferenciával.

A tenderen való részvételre augusztus 4-ig lehet jelentkezni. A részvételi szakasz eredményhirdetési időpontja szeptember 5., az ajánlatkérő ettől számítva 5 napon belül értesíti azokat a jelentkezőket, amelyekkel megkezdi a tárgyalásokat.

Az MTI érdeklődésére a Magyar Posta Zrt. közölte, hogy a 2010-2011. évi, áthúzódó korábbi szerződés médiatervezésre, PR és marketingcélú hirdetésre 400 millió forint kerettel rendelkezett, a feladatot a Mindshare Médiaügynökség látta el.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.