TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A tervezettnél 5 milliárddal többért vállalták el a munkát.

Furcsálltuk, hogy legutóbb milyen aprópénzes kábelezési munkát kapott Mészáros Lőrinc vasúti cége Borsodban - 365 millió forint az ország messze legdinamikusabban vagyonosodó gázszerelőjének egyszerűen bagatell összeg. Most azonban helyreállt a világ pH-értéke, és a felcsúti polgármester és brancsa sokmilliárdos munkát kapott a síneken.

(MTI)

Mészáros R-Kord-ja a V-Híd Építő Zrt.-vel közösen ugyanis megnyerte a Püspökladány és Ebes közötti vasúti szakasz felújítását, írja a hétfői Népszava. A 31 kilométeres szakasz kipofozására 74,9 milliárd forintot kapnak majd - bár a projekt becsült értéke 69,1 milliárd volt.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.