2020. május 26. 09:00
mfor.hu

Jászai Gellérték ezúttal a NISZ-nek dolgozhatnak.

A járványhelyzetben is tovább száguld a 4iG, a cég keddi közlése szerint 

most 970 milliós munkát nyertek meg. 

Ez a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató „AZ EES bevezetéséhez szükséges informatikai jellegű fejlesztések” című közbeszerzése volt.

Éppen tegnap történt, hogy a Jászai Gellért által vezetett és az ő többségi, valamint a Mészáros-érdekeltség Opus Global Nyrt. közel 10 százalékos tulajdonában álló informatikai cég 3,721 milliárd forintos munkát nyert meg a Nébihtől.

Előtte se ment nekik rosszul, a 4iG májusban erős negyedévet zárt, több mint 311 millió forintos nyereséget lapátolt össze.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.