2014. június 27. 09:28

A Népszabadság Zrt. mai rendkívüli közgyűlése Murányi Marcellt választotta a Népszabadság főszerkesztőjévé.

2014. június 27-én a Népszabadság Zrt. rendkívüli közgyűlése Murányi Marcellt választotta meg a napilap és a hozzá kapcsolódó online portál főszerkesztőjévé. Murányi Marcell új pozícióját 2014. augusztus 3-tól tölti be. Az új főszerkesztő hivatalba lépéséig továbbra is Tóth Levente megbízott főszerkesztő irányítja a szerkesztőséget.

Murányi Marcell 2006 óta töltötte be a Blikk Csoport főszerkesztői pozícióját. Irányítása alá tartozott a Blikk, a Vasárnapi Blikk, a blikk.hu, a laphoz tartozó állandó és időszakos mellékletek, mobilos tartalmak és applikációk. A szakember korábban a Ringiernél, a Vasárnapi Blikk felelős szerkesztőjeként, ezt megelőzőleg  Mai Nap főszerkesztőjeként dolgozott.

Tóth Levente megbizatása lejártával a Ringier csoportnál folytatja munkáját.

A Blikk új főszerkesztőjét a későbbiekben választja meg a Ringier.

A válság kitörése óta megállíthatatlanul zuhan a nyomtatott politikai, közéleti lapok példányszáma. Az első negyedéves adatok alapján különösen a HVG, a Magyar Hírlap és a Népszabadság esett nagyot az elmúlt egy évben.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.