1p

A cseh rendszerváltás utáni összeomlástól megmentett Skoda célja, hogy kétszer olyan gyorsan növekedjen, mint az anyavállalata, a Volkswagen, és célja, hogy a következő népautóvá váljon.

A Skoda népszerűségének térnyerése kulcsfontosságú a Volkswagen számára, ha meg akarja előzni két riválisát, a General Motorst és a Toyotát. A cél, hogy a világ legnagyobbá váljon 2018-ra.

Jürgen Stackmann, a Skoda értékesítési vezetője szerint elérték a cég 1991-es felélesztésekor megálmodott népszerűséget, amit annak köszönhet a márka, hogy megfizethető, megbízható, és praktikus.

A német bázisú cseh cég stratégiai szövetséget kötött a Suzukival, hogy együttes erővel népszerűsítsék a márkát a feltörekvő piacokon. 84 százalékos értékesítési növekedést tervez a Skoda Oroszországban, Kínában és Indiában. A tervek szerint 2018-ig 1,41 millió autót adnának el.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!