TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Sokan fanyalogva fogadták a legújabb James Bond filmet a Die Another Day-t. Nem érzi ezt meg a filmgyártó cég, hiszen a Bond filmek 40 éves történetének legnagyobb üzleti sikerének néz ki. A panasz oka éppen ez, a film sokak szerint egy másfélórás hirdetés, amelyben több termék – vodka, óra és autó is szerepel.

Széles közönség

A Bond filmek nem véletlenül ilyen népszerűek a hirdetők körében. A főszereplő személyisége olyan kisugárzással bír, amelyre mindenki fogékony. A 007-es rajongó táborában egyaránt találni fiatalokat és öregeket, és a 60-40 százalékos férfi-nő arány is pozitív fogadtatásra talált a reklámozók körében.

A szakemberek úgy vélik, hogy az interaktív televíziózás és a mobil technológia fejlődésével és összekapcsolódásukkal tovább terjedhet az ilyen típusú kereskedelmi megjelenés. Néhány év múlva így a nézők rögtön James Bond csuklójáról megrendelhetik. Ezért egyre nagyobb összegeket fognak a hirdetők kifizetni, ezzel párhuzamosan egyre inkább eltűnhet a jelenlegi éles határ a klasszikus hirdetések és a hagyományos „tartalom között”.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.