2012. szeptember 4. 11:16

Ádám Péter erősíti 2012. szeptember 3-ától a Ringier Online sales tevékenységét. A szakember az Est Mediától érkezik.

Ádám Péter a Ringier Kiadó online sales tevékenységének új irányítója, Miczinkó Katalin a Ringier hirdetési igazgatójának megbízottjaként látja el feladatait. Többek közt felügyeli a Blikk.hu, Nemzetisport.hu és Neon.hu internetes oldalakhoz kapcsolódó értékesítést.

A szakember megbízatása kiterjed a Ringier digitális piaci pozícióinak megerősítésére a hirdetési piacon, amellyel a vállalat a magyarországi online piac fejlődésének meghatározó tényezőjévé válhat.

Ádám Péter ezt megelőzően az Est Media értékesítési igazgatói pozícióját töltötte be. Korábban a HVG Kiadó ügynökségi és üzletfejlesztési csoportvezetőjeként, előtte pedig a Sláger Rádió direkt értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

Ádám Péter a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, Ipari formatervező és terméktervező designer szakon szerzett diplomát.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.