1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Megnyitotta első kávézóját Argentínában a Starbucks. A kávézó-nyitás része a társaság tengerentúli terjeszkedésének, melynek keretében jövőre hazánkban is megnyílhat a lánc első egysége.

A Starbucks mexikói franchise-partnere, az Alsea a mexikói értéktőzsdén közleményben jelentette be, hogy az egyik Buenos Aires-i bevásárlóközpontban nyitja meg az ország első kávézóját.

Az Alsea – amely Burger King éttermeket is üzemelteti – újabb két egység megnyitását tervezi Argentínában az idei év során, számol be a Reuters hírügynökség.

Az Alsea több mint kétszáz Starbucks kávézót üzemeltet Mexikóban, Chilében és Brazíliában. Az argentín egységet a Starbucks leányvállalatával közös vegyesvállalaton keresztül nyitotta meg a társaság.

A kávézólánc tulajdonosa, a Pizza Hutot és a KFC gyorsétterem-hálózatot is üzemeltető AmRest a közelmúltban hivatalosan is bejelentette, hogy jövőre Budapesten is megnyitják Magyarország első Starbucks kávézóját.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!