2009. október 15. 15:01

Első heti bukása után száműzi a szombati műsorrendből a TV2 a Sztárral szemben című műsorát, helyette filmeket vetít a csatorna.

A Sztárral szemben első adásában Talmácsi Gábort kellett legyőznie egy civilnek, több feladatban. A műsor azonban óriási bukás volt, mert csak 680 ezres átlaggal ment a show, kevesebben nézték, mint az előtte lévő Magellán-t. A TV2 számára már csak azért is kellemetlen meglepetés volt az eredmény, mert ezt szánták őszi, kiemelt, szombat esti műsornak, melynek az RTL Klub Csillag születik című adásával kellett volna felvennie a versenyt. Ez azonban nem sikerült mert a konkurens 1,85 millió nézőt vonzott.

A Sztárral szemben című showműsor Till Attila vezetésével október 16-ától új helyen és időpontban, péntek este jelentkezik. Ezen a csatornára kapcsoló nézők azt követhetik nyomon, mire megy egy civil sportoló, Szendrő Péter a sztárokkal, Majkával és Ganxsta Zolee-val szemben.

A pénteki struktúra ennek értelmében átalakul: a Sztárral szemben érkezése miatt a Született feleségek és a Szellemekkel suttogó e heti epizódja elmarad: a Lila akác köz történetei péntekről szerdára, a Doktor House utáni műsorsávba kerülnek, 22:30-as kezdéssel, A Harper-sziget pedig emiatt később, 23:30-kor kerül vetítésre.

A szombat estéket a Sztárral szemben helyett a TV2 filmekkel tölti fel, október 17-én este a Múmia kerül adásba a csatorna közleménye szerint.

Menedzsment Fórum