2009. október 15. 15:01

Első heti bukása után száműzi a szombati műsorrendből a TV2 a Sztárral szemben című műsorát, helyette filmeket vetít a csatorna.

A Sztárral szemben első adásában Talmácsi Gábort kellett legyőznie egy civilnek, több feladatban. A műsor azonban óriási bukás volt, mert csak 680 ezres átlaggal ment a show, kevesebben nézték, mint az előtte lévő Magellán-t. A TV2 számára már csak azért is kellemetlen meglepetés volt az eredmény, mert ezt szánták őszi, kiemelt, szombat esti műsornak, melynek az RTL Klub Csillag születik című adásával kellett volna felvennie a versenyt. Ez azonban nem sikerült mert a konkurens 1,85 millió nézőt vonzott.

A Sztárral szemben című showműsor Till Attila vezetésével október 16-ától új helyen és időpontban, péntek este jelentkezik. Ezen a csatornára kapcsoló nézők azt követhetik nyomon, mire megy egy civil sportoló, Szendrő Péter a sztárokkal, Majkával és Ganxsta Zolee-val szemben.

A pénteki struktúra ennek értelmében átalakul: a Sztárral szemben érkezése miatt a Született feleségek és a Szellemekkel suttogó e heti epizódja elmarad: a Lila akác köz történetei péntekről szerdára, a Doktor House utáni műsorsávba kerülnek, 22:30-as kezdéssel, A Harper-sziget pedig emiatt később, 23:30-kor kerül vetítésre.

A szombat estéket a Sztárral szemben helyett a TV2 filmekkel tölti fel, október 17-én este a Múmia kerül adásba a csatorna közleménye szerint.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.