TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az M Csoport Holding Kft. a legnagyobb magyar magántulajdonban lévő, média és marketing-kommunikációs cégeket tömörítő vállalkozás. Összeolvad az M Csoport Holding Kft. két legnagyobb köztéri vállalatának tevékenysége, miután a vállalkozás tulajdonosai november végén egy átfogó átszervezési folyamatot indítottak el.

A változások eredményeképpen a holding két legnagyobb köztéri vállalatának - a Multireklámnak és a Multivisionnak - a tevékenysége összeolvad. A továbbiakban a cég vezetését Sopronyi János, az M Csoport Holding jelenlegi tulajdonosa és ügyvezetője fogja ellátni. Az összeolvadó cégek ügyvezetése kibővült munkakörben folytatja tevékenységét az új cégben. A döntés értelmében a Multivision portfoliója a Multireklámmal közösen alkotott vállalkozás termékkínálatának része lesz.

Az értékesítés és a támogató jellegű tevékenységek összehangolásától költséghatékonyabb működést, értéknövelt szolgáltatásokat és végső soron: elégedettebb partnereket várnak a tulajdonosok és a vezetés. A közös munka sikerét szolgálja továbbá az is, hogy a két vállalkozás ezentúl közös épületben, az M Csoport patinás Ráday utcai irodaházában folytatja tevékenységét. Szintén az M Csoport Holding Kft.- vel kapcsolatos hír, hogy Gönczi Tibor látja el november végétől a Bell Telemarketing Kft. ügyvezető igazgatói feladatait. Gönczi Tibor debreceni születésű. Nős, egy négy éves kislány apukája. Az angol nyelvtanári diploma után a közgazdász diplomát is megszerezte.

Mielőtt elvállalta a Bell Telemarketing ügyvezetői pozíciójának betöltését, hosszabb ideig dolgozott a Bates Saatchi & Saatchi / Zenith Media Reklámügynökségnél. Közel másfél évig tevékenykedett az RTL Klub Kereskedelmi Televíziós Csatornánál, ahol utolsó megbízása marketing és üzletfejlesztési vezető volt. Később a Planet Internet Rt, majd Internetto Rt. értékesítési igazgatója lett, legutóbb pedig az FVM Agrármarketing Centrum Kht. ügyvezető igazgatói feladatkörét látta el. A Bell Telemarketing ügyvezetőjeként részt vesz a Bell stratégiájának kialakításában és végrehajtásában, tovább erősítve a cég piaci helyzetét. Szakmai múltját tekintve bizonyosak vagyunk abban, hogy Gönczi Tibor személyében egy igen tapasztalt, megalapozott tudással bíró, a média különböző területeit jól ismerő, egy jól működő csapat irányítására alkalmas munkatárssal egészül ki az M Csoport gárdája.

A Bell Telemarketing Kft. 1996 óta a magyar telemarketing - piac meghatározó vállalatává fejlődött. Teljes körű személyes kommunikációs megoldásokkal segíti megbízói marketing munkáját. A Bell Telemarketing a legnagyobb magyar tulajdonban levő média és marketing kommunikációs cégeket tömörítő M Csoport Holding Kft. tagja.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.