<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete kötelezte a MÁV biztosító egyesületet, hogy legkésőbb augusztus 15-ig bízza meg a Hitelintézeti Felszámoló Közhasznú Társaságot (Kht) a MÁV ÁBE vagyonelszámolási eljárásának lefolytatásával - közölte a PSZÁF.

A 2008. augusztus 16-án kezdődő vagyonelszámolás egyik fő feladata a biztosítási szerződésekből eredő kötelezettségek kielégítése lesz - fűzik hozzá.

A felügyelet kötelezte a Hitelintézeti Felszámolót Kht.-t, hogy a vagyonelszámolás alakulásáról havonta, első alkalommal augusztus 31-én tájékoztassa a hatóságot.

A Hitelintézeti Felszámoló Kht. és a felügyelet a kötelezettségek kielégítésének módjáról, a kárkifizetések és az ügyfélszolgálat helyszínéről, s az érintettek számára egyéb fontos tudnivalókról augusztus 15-ét követően ad tájékoztatást.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.