1p

Az Electrolux csoport 25 millió eurós, mintegy 6 milliárd forintos befektetéssel bővítette nyíregyházi hűtőgépgyárát. Az üzembe január 2-án vették fel az ezredik dolgozót, akit kedden ünnepélyes keretek között köszöntöttek Nyíregyházán.

Fulvio Camilli, a cég európai hűtőszekrény gyártásáért felelős vezető az ünnepségen elmondta: a nyíregyházi gyár, amely az Electrolux csoport legmodernebb üzeme, igen gyors termelési karriert futott be, hiszen 2005. január 11-ei átadása után fél évvel már megindulhatott a bővítése. Az induló 65 millió eurós beruházást követően további 25 millió eurót fektettek be, így az első évben gyártott 280 ezer hűtőszekrénnyel szemben az idén már 650 ezer darab termék kerülhet majd le a gyártósorokról.

Az ezredik dolgozó alkalmazása után a munkásfelvétel továbbra is folyamatos a nyírségi üzemben, jelenleg már 1160-an dolgoznak a gyártósorok mellett - mondta Takács János, az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója.

MTI/Menedzsment Fórum

Kapcsolódó anyagok:
11 milliárdból épül új erőmű Nyíregyházán

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!