2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az olimpia alatt kíván egymilliárd forintért hirdetni a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), ezért gyorsított meghívásos eljárást kezdeményezett, a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az NFÜ a gyorsított eljárást azzal indokolta, hogy jogszabályi kötelezettsége a Nemzeti Fejlesztési Terv eredményeinek népszerűsítése, és a lakosság legszélesebb körének tájékoztatása a leghatékonyabb módon. Ennek az olyan kommunikációs környezet felel meg, ahol a médiafogyasztás magasabb az átlagosnál. Ezt biztosítja az idei olimpia alatti kampány, amelyhez a szerződést legkésőbb augusztus 7-ig meg kell kötnie.

Az ajánlati felhívás definíciója szerint a közbeszerzés tárgya az uniós fejlesztési források eredményes végrehajtását támogató kommunikációs tevékenységhez kapcsolódó médiavásárlás. A feladat két részből áll, az első 733 333 333 forint tévé-, rádió-, írott sajtóbeli- és közterületi reklámokra fordítandó. A második 366 666 667 forintos rész pedig az egyéb közérdekű médiavásárlásokat tartalmazza.

Az egyes feladatokra külön is lehet jelentkezni. Az első feladatnál az ajánlattevő éves forgalmának az elmúlt két évben - évenként - el kellett érnie a 600 millió forintot. A második feladatnál 300 millió forint ugyanez a feltétel.

A referencia az első feladatnál az utóbbi három évben - ugyancsak évenként - egy-egy legalább 200 millió forint értékű országos kampány. A második feladatnál az évenkénti közérdekű médiavásárlásnak el kell érnie az 50 millió forintot.

Az ajánlattételi - jelentkezési - határidő július 10. Az ajánlatok értékelése során az összességében legelőnyösebb ajánlatot fogja kiválasztani az NFÜ. Mindkét feladatnál legnagyobb súllyal az ajánlati ár esik latba.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!