2010. augusztus 9. 09:54

Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. szeptember 23-án rendkívüli közgyűlést tart - tette közzé a társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

A közgyűlés napirendjén szerepel a tervek szerint: a társaság vezető tisztségviselőinek megválasztása; az alapszabály módosítása, valamint az egységes szerkezetű alapszabály elfogadása.

A tisztújítást indokolja, hogy a hónap elején a BIF Nyrt. igazgatótanácsa rendkívüli ülésén elfogadta Tóth Csaba vezérigazgató lemondását.

A vezérigazgató lemondott igazgatótanácsi tagságáról, valamint a társaság leányvállalatainál betöltött vezető tisztségviselői megbízatásairól, és ezzel egyidejűleg közös megállapodással augusztus 9-ével megszűnt Tóth Csaba munkaviszonya is.

Az igazgatótanács egy évig tartó határozott időre Angel Gábort nevezte ki a társaság új vezérigazgatójának.

A társaság 2009-ben nem konszolidáltan 83,5 millió forint veszteséget könyvelt el, míg konszolidáltan 217,7 millió forint a mérleg szerinti nyereség.

A társaság konszolidált árbevétele 2,733 milliárd forint volt,  adózás előtti nyeresége 448,6 millió forint. A nem konszolidált árbevétel félmilliárd forinttal volt kisebb, és 2,1 milliárd forintot tett ki.

MTI/Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.