<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Január elseje óta Zsoldos Róbert pénzügyi ügyvezető igazgató irányítja a hét áruházzal rendelkező Electro World Magyarország Kft.-t (EW), miután Alm Attila operatív ügyvezető távozott a cégtől, értesült a Világgazdaság.

A társasággal kapcsolatban rendre különféle hírek reppennek fel, amelyeket azonban a magyar vezetőség a tulajdonos utasítására nem kommentálhat.

A napilap meg nem erősített információi szerint az EW-hálózat tulajdonosa, a brit Dixons Store Group International (DSG) több beszállítója mondta le a szállítást, és hírek szerint ez a magyar áruházakra is vonatkozik.

A brit lapok szerint a DSG értékesítése a január 10-én zárult 12 hét során 10 százalékkal csökkent a bázishoz képest, és különösen komor jövőt jósolnak a cégnek az április végén záruló üzleti év utolsó negyedére, írja a Világgazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.