<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

A számítógépekkel való interakciónk módja drámaian meg fog változni a következő öt évben - véli Bill Gates, a Microsoft számítástechnikai mamutvállalat alapítója. Előrejelzése szerint a billentyűzet és az egér idővel eltűnik, és közvetlenebb, természetesebb technológiák váltják fel azokat.

Konkrétabban: az érintés, a látás és a beszéd fog a jelenleginél sokkal nagyobb jelentőséget kapni a jövőben számítógépeinkkel való kommunikációnk során - idézi a BBC Gates-t. A Microsoft már jelenleg is rendelkezik egy ilyen technológiákat alkalmazó számítógéppel, a Surface-szel. A szoftvermogul szerint öt éven belül több tízmillióan fogják ezt a ma még csak kísérleti stádiumban lévő technológiát alkalmazni, ami gyökeresen meg fogja változtatni a számítógépezés élményét.

A Microsoft-alapító a cég egyéb szoftvereiről és szolgáltatásairól szólva elismerte, hogy az internetes keresés terén jócskán lemaradtak riválisuktól, a Google-tól, de kijelentette, hogy a felhasználók hamarosan megtapasztalhatják, hogy e téren is tud annyit a Microsoft - sőt -, mint vetélytársai.

A vállalat nemrég jelentette be, hogy Windows operációs rendszerének legújabb verziójából, a Windows Vistából százmillió darabot adtak el. Bill Gates szerint a cég "rengeteg visszajelzést kap" a szoftverrel kapcsolatban, s ezek alapján - is - próbálják azt folyamatosan bővíteni, javítani. Már több letölthető kiegészítés is megjelent a programhoz, s hamarosan egy komolyabb, átfogóbb javítás is napilágot lát.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.