2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Contact Center tagozata első alkalommal térképezi fel a hazai Contact Center piacot, hogy a szolgáltatói és a megrendelői oldal egyaránt képet kapjon a szektor trendjeiről, technikai hátteréről, humán-erőforrás felépítéséről.

Az iparági összefogás a szektor minden szereplőjének érdeke, így a pilot projekt jelleggel indított insight kutatás in-house és outsource call centereknek egyaránt szól. Ennek köszönhetően a kutatás friss és pontos adatokkal segíti majd a szektor hatékonyabb működését.

Azoktól a cégektől, akik házon belül saját részre működtetnek Contact Center-t, a tagozat az In-house kérdőív kitöltését kéri, mely az alábbi linken érhető el:
//online-kerdoiv.com/index/view/hash/7db192dbadca99f921357b2a0a4f1494

Az alábbi linken található Outsource kérdőív pedig azoknak a cégeknek készült, akik Contact Center szolgáltatást nyújtanak:
//online-kerdoiv.com/index/view/hash/4b268427a6f59a5910f0999e8de3dde8

A kérdőívek kitöltési határideje 2013. október 31. A kutatás eredményei november 6-án a Partnering CE Expo rendezvényen kerülnek bemutatásra.

A kutatás szakmai partnerei a Partnering Central Europe, a MULTICOM, a Paradise Solution, Kapronczay Gáspár és a Bisnode Magyarország.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!