TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Volkswagenéhez hasonló ügy van kibontakozóban a Fiat Chryslernél is: az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal azzal vádolja az autógyártót, hogy csalt a dízelüzemű járművei károsanyag-kibocsátásánál.

Az EPA, az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal azzal vádolja a Fiat Chryslert, hogy olyan titkos szoftvert használt legalább 104 ezer dízelüzemű járművében, amely lehetővé tette az károsanyag-kibocsátás (nitrogén-oxid) határértékének illegális túllépését - írja a New York Times.

Az érintett típusok: Jeep Grand Cherokees and Dodge Ram 1500 2014, 2015, 2016-os évjáratai, amelyeket az USA-ban dobtak piacra.

A Grand Cherokee 

A nitrogén-oxid az egészségre ártalmas anyag, amit a levegőbe jutva belélegzünk - áll a hivatal indoklásában.

A Fiat Chrysler egyelőre nem kommentálta a vádakat. 

mfor.hu 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.