1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Tavaly rekordot döntöttek a Skoda eladásai, ami jórészt a külföldi kereslet megugrásának köszönhető, mert otthon visszaestek az eladások.

A Skoda Auto értékesítési igazgatójának pénteki közlése szerint a társaság tavaly 684 226 autót értékesített, 1,4 százalékkal többet, mint 2008-ban, elsősorban a németországi és kínai eladások növekedésének köszönhetően. Belföldön 2,6 százalékkal 56 504-re esett vissza a forgalom.

Egyedül Németországban 57 százalékkal több autót tudott eladni tavaly a Skoda, de nőttek más nyugat-európai országok megrendelései is a régi autók lecserélésére indított állami támogatási programoknak köszönhetően. A Kínai export növekedése is meghaladta az 50 százalékot.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!