1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Direkt Marketing Szövetség (DMSZ) márciusi közgyűlése további két évre újraválasztotta Hivatal Pétert, a szervezet elnökét, és a teljes elnökség szinte változatlan felállásban folytatja munkáját.

A DMSZ közleménye szerint a lejárt mandátumok miatt a szövetség ez évi közgyűlése öt elnökségi és három felügyelő bizottsági (FB) tagról szavazott. A szervezet elnöke továbbra is Hivatal Péter, az FB elnöke pedig Szabó József maradt.

A közlemény szerint a DMSZ elmúlt évi működését pozitívan értékelte a tagság. Az elindított projektek és a saját szervezésű események egyre több érdeklődött vonzottak. A szövetség 2008-as tervei elsősorban a belföldi direkt marketing ágazat reputációjának erősítését szolgálják. A szakmai találkozók az idén is sok segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a cégek hatékonyan tudják alkalmazni a direkt marketinget, megfelelően integrálhassák a teljes kommunikációjukba.

Az elmúlt másfél hónapban a Direkt Marketing Szövetségnek három új vállalat lett a tagja: a British American Tobacco, az Optimusz Direkt Marketing, és az M Factory. A DMSZ hivatalos honlapja szerint a tagok száma 44.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!