<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

180 dolgozónak helyet biztosító 5 szintes épület kialakításába kezd a National Instruments Debrecenben – tudta meg az mfor.hu.

Az 1,2 milliárd forintos fejlesztést a Gresham Palota rekonstrukcióját megvalósító, a Corát és az ING központot felépítő CFE belga építkezési vállalat valósítja meg. A januárig elkészülő egységbe a termeléshez közvetlenül nem kapcsolódó tevékenységeket, például a szerviz szolgáltatást és IT-fejlesztéseket helyezik át. Az új házba csoportosítandó emberek nagy része már jelenleg is alkalmazásban áll a cégnél. A helyhiány és zsúfoltság miatt van szükség a fejlesztésre.

A National Instruments 1976-ban, három mérnök kezdeményezésére jött létre a texasi Austinban. A vállalat európai szárnya 2001-ben nyitotta meg kapuit és indította el gyártósorait Kelet-Magyarország egyik legnagyobb volumenű zöldmezős beruházásaként a debreceni Ipari Parkban. Hardver-termelést a cég csak Austinban és Magyarországon végez, kutatás-fejlesztési központokat az Egyesült Államokban, Németországban és Kínában tart fenn.

N.V.ZS.

menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.