<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Gazdasági Rádió műsorát is adja digitálisan az Antenna Hungária Zrt., a cég április végéig meghosszabbítja a DAB+ rendszerű digitális földfelszíni rádiós kísérleti sugárzását.

A társaság közleménye szerint a digitálisan elérhető csatornák száma csütörtökön kilencre emelkedett.

Az Antenna Hungária 2008 decemberére fejezte be a digitális földi rádióhálózat első részét, aminek a lakossági lefedettsége megközelíti a 30 százalékot. Ezt követően a társaság január 23-tól Budapesten és környékén kísérleti sugárzást indított a DAB+ digitális földfelszíni rádióhálózatán a Magyar Rádió és a Swiss Satellite Radio 3-3 programjával. A kísérleti sugárzás február közepén a Sláger Rádió és a Magyar Katolikus Rádió csatornáival bővült.

A sugárzás megindulásával párhuzamosan megkezdődött a DAB+ képes rádiókészülékek forgalmazása is Magyarországon: jelenleg 4, hamarosan pedig már 6-8 típus érhető el a kiskereskedelmi forgalomban.

Az Antenna Hungária Zrt. tavaly júliusban nyerte el a Nemzeti Hírközlési Hatóság pályázatán a digitális földfelszíni televíziós és rádiós műsorszórásra jogát. A digitális műsorszórás a minőség javulásán túl azt is lehetővé teszi, hogy sokkal több csatornát nézhessenek és hallgathassanak az emberek.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.