<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Decemberben felszámolási eljárás indult az Airport City Plaza Kft. ellen. A ferihegyi repülőtér melletti egykori szovjet laktanyát megvásárló társaság felszámolását a XVIII. kerületi önkormányzat kezdeményezte, számol be a Napi Gazdaság.

Az Airport City Plaza Ingatlanforgalmazó Kft. (ACP) szállodákból, kereskedelmi és kongresszusi központból, irodákból, kaszinóból és egy önálló plázából álló komplexumot álmodott meg az ingatlanra.

Menet közben azonban a tulajdonosok között vita támadt, majd az egyik ügyvezető, Illés Péter távozása után a XVIII. kerületi önkormányzat érvényesíteni kívánta 150 milliós követelését a társasággal szemben. Minthogy a cég anyagi helyzete időközben ellehetetlenült, ezt a követelést nem teljesítették, így az önkormányzat kezdeményezte a végrehajtást.

A cég felszámolását 2008. december 12-én rendelte el a Fővárosi Bíróság, a hitelezői igényeket 2009. január 21-éig lehet bejelenteni a felszámoló PK-Econo Pénzügyi Gazdasági Tanácsadó Kft.-hez – írja a cégközlönyre hivatkozva a Napi Gazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.