<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Intenzív kampányt folytatnak a hallgatókért a felsőoktatási intézmények a február 15-i jelentkezési határidő előtt, számol be a Világgazdaság.

A főiskolák, egyetemek a célzott és direkt információkat tartják a leghatékonyabbaknak, ezért elsősorban online hirdetésekkel operálnak, ugyanakkor a személyes találkozásokra is nagy hangsúlyt fektetnek.

Felmérések szintén azt támasztják alá, hogy a jelentkezők a felvételi tájékoztató után az interneten informálódnak a leggyakrabban. A papíralapú hirdetésekkel és a pr-cikkekkel elsősorban a szülőket igyekeznek elérni. A hallgatószerző kampányokra fordított összegek évről évre nőnek.

Az intézmények természetesen továbbra is alkalmazzák a régebbi módszereket: nyílt napokat szerveznek, napilapokban mellékleteket jelentetnek meg, helyi televíziós kampányokat folytatnak, s alkalmi reklámokkal, az országos felvételivel és pályaválasztással kapcsolatos rendezvényeken való részvételekkel is igyekeznek minél több hallgatót szerezni, számol be a Világgazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.