<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Megkezdődött a Magyar Posta Zrt. kézbesítési rendszerének fejlesztése, a Hibrid Kézbesítési és Konverziós Rendszer című projekt megvalósítása az Elektronikus Közigazgatás Operatív Programban (EKOP) 3,25 milliárd forint európai uniós támogatással - közölte a társaság kedden.

A beruházás alapvető célja olyan postai szolgáltatás kialakítása 2014. január 1-jétől, amely biztosítja az elektronikus ügyintézés lehetőségét is a papíralapú mellett például a hatóság és az ügyfél között.

A Magyar Posta közleményében hangsúlyozza, a fejlesztéssel olyan hiteles kézbesítési szolgáltatásokat alakítanak ki, amelyek lehetővé teszik, hogy az ügyfelek a közigazgatási eljárási folyamatban a küldeményeket hitelesen juttassák el akár elektronikus, akár hagyományos módon, garantálva a szükséges bizonyító erőt.

A kézbesítési projekt igazodik a posta Agora projektjéhez, amely szintén az Elektronikus Közigazgatás Operatív Programban valósul meg, és célja mintegy negyven kistelepülés postahelyén ügyintézési pontok létesítése, az ügyfélközpontú szolgáltatások bővítése - közölte a Magyar Posta Zrt.

MTI