2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Scmhidt Máriáék programjának kommunikációja ismerős kezekben landolt.

Balásy Gyula cégeit bízta meg a Terror Házát fenntartó Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány azzal, hogy ellássa az Első világháborús emlékévhez és a KKETTK Közalapítvány tevékenységéhez kapcsolódó média és kommunikációs feladatokat, derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből.

KKETTK Közalapítvány, melyben Schmidt Mária is kuratóriumi tag, megyei-, országos napilapokban, heti, kétheti és havi lapokban, közterületi hirdetési felületeken és on-line hirdetési felületeken reklámoztatja majd az emlékév rendezvényeit Balásyékkal. A munkáért nettó 500 millió forintot csengetnek ki.

Balásy eddigi legnagyobb húzása, lakossági módosítás után

A közbeszerzést nyílt, de gyorsított eljárásban zavarták le, azzal az indoklással, hogy az emlékévhez kapcsolódó kiállítás-sorozatot már 2017. első negyedévében meg kell futtatni a médiában. Ennek megfelelően egyetlen ajánlat érkezett. A New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság és a Lounge Design Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság közösen pályázott és nyert, a szerződést a felek április 28-án kötötték meg.

Mindkét cég Balásy Gyuláé, akinek mindeddig a legemlékezetesebb húzása a New Land által összehozott "Ha Magyarországra jössz..." bevándorlásellenes gyűlöletkampány. Ezeknek a plakátoknak a Lounge Design hozta össze az arculatát, így minden valószínűség szerint ezúttal is a loungeosok oldják meg a grafikai tervezést, a New Land dolgozói meg minden mást.

Balásy aktuális New Land-es szakításai között ott van a Magyar Nemzeti Bank bankjegycsere programjának kommunikációja is.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!