<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

Scmhidt Máriáék programjának kommunikációja ismerős kezekben landolt.

Balásy Gyula cégeit bízta meg a Terror Házát fenntartó Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány azzal, hogy ellássa az Első világháborús emlékévhez és a KKETTK Közalapítvány tevékenységéhez kapcsolódó média és kommunikációs feladatokat, derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből.

KKETTK Közalapítvány, melyben Schmidt Mária is kuratóriumi tag, megyei-, országos napilapokban, heti, kétheti és havi lapokban, közterületi hirdetési felületeken és on-line hirdetési felületeken reklámoztatja majd az emlékév rendezvényeit Balásyékkal. A munkáért nettó 500 millió forintot csengetnek ki.

Balásy eddigi legnagyobb húzása, lakossági módosítás után

A közbeszerzést nyílt, de gyorsított eljárásban zavarták le, azzal az indoklással, hogy az emlékévhez kapcsolódó kiállítás-sorozatot már 2017. első negyedévében meg kell futtatni a médiában. Ennek megfelelően egyetlen ajánlat érkezett. A New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság és a Lounge Design Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság közösen pályázott és nyert, a szerződést a felek április 28-án kötötték meg.

Mindkét cég Balásy Gyuláé, akinek mindeddig a legemlékezetesebb húzása a New Land által összehozott "Ha Magyarországra jössz..." bevándorlásellenes gyűlöletkampány. Ezeknek a plakátoknak a Lounge Design hozta össze az arculatát, így minden valószínűség szerint ezúttal is a loungeosok oldják meg a grafikai tervezést, a New Land dolgozói meg minden mást.

Balásy aktuális New Land-es szakításai között ott van a Magyar Nemzeti Bank bankjegycsere programjának kommunikációja is.

mfor.hu