1p

Felmondott az E-Star vezérigazgatója - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn.

A közlemény szerint Soós Csaba rendes felmondással kezdeményezte hétfőn a társasággal fennálló, vezérigazgatói tisztség ellátására irányuló munkaviszonyának megszüntetését.

mfor.hu szerk: A csődvédelem alatt álló társaság legnagyobb részvényese - a BÉT honlapja szerint - továbbra is Soós Csaba 24,34 százalékos tulajdonrésszel. Igaz, a hitelezőkkel kötött csődegyesség során kibocsátásra kerülő új részvények mennyisége felül fogja írni a társaság jelenlegi tulajdonosi struktúráját. Emiatt az E-Star alapítója, aki a pénzügyi helyzet problémák eszkalálódása idején vette át a vezérigazgatói titulust kikerülhet az operatív irányításból.

MTI/mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!