<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ünnepélyes külsőségek között mutatta be csütörtökön új reklámarcát a Szentkirályi. A beharangozott "világsztár" jelző mindenképpen illik Puskás Ferencre, mégis sokakat meglepett, hogy az ásványvízgyártó a modern holografikus technika segítségével életre keltette a magyar focilegendát.

Két éve sokan felkapták a fejüket arra, hogy Luis Figo lett a Szentkirályi arca, hiszen korábban nem volt jellemző, hogy magyar cégek világsztárokat szerződtettek volna. Az akkor kötött kétéves szerződés most lejárt, és hasonló kaliberű sztárra számított a nagyközönség. Mégis meglepő volt, hogy a 2006-ban elhunyt Puskás Ferenc jelent meg a cég csütörtöki sajtótájékoztatóján.

"Magyarországot akarjuk népszerűsíteni az ásványvizünkkel is, ezért sokat gondolkodtunk azon, ki lehetne méltó reklámarca a cégnek. Úgy gondoltuk, nézzünk szét hazánkban is, hiszen nálunk is születnek legendák" - mondta a nagy "leleplezés" előtt Balogh Levente, a Szentkirályi tulajdonosa. Innen kezdve sejteni lehetett, hogy hazai világsztárról lesz szó ezúttal.

Balogh Levente hozzátette: olyan személyt akartak választani, akit akkor is mindenki megismer, ha nem írják rá a nevét a palackokra. Végül egy interaktív holografikus technika segítségével "varázsolták" Puskás Ferencet a terembe mindenki meglepetésére. Az egykori világklasszis futballista ráadásul a technikának köszönhetően az újságírók kérdéseire is válaszolt, és átvette Balogh Leventétől a nevével ellátott 10-es mezt.

"Figo arra volt jó, hogy az emberek felkapják a fejüket. Mi voltunk az első magyar cég, amelyik világsztárt szerződtetett, akkor erre a nemzetközi sajtó is felfigyelt" - vázolta fel az elmúlt két évet az esemény után az mfor.hu kérdésére Balogh Levente. "Most mindenképpen szerettünk volna magyar legendát választani. Határozott döntés született, nem volt a kalapban más név" - tette hozzá a Szentkirályi tulajdonosa.

"Úgy éreztük, hogy nem használjuk ki eléggé az értékeinket. Ahogy a spanyolok kihasználják Rault, vagy a portugálok Figót, úgy kell nekünk is kihasználnunk Puskás népszerűségét" - véli Balogh Levente. A cégvezető szerint életében nem kapta meg az őt megillető megbecsülést a focilegenda, ezért is szeretnék utólag megadni azt neki.

"Itthon és a környező országokban, valamint Spanyolországban biztos, hogy megjelenik majd a Puskás-reklámunk, emellett Japánban már jelenleg is fut, mivel a távol-keleti országban külön kérték, hogy a magyar legendával reklámozzuk termékeinket" - emelte ki Balogh. "A megállapodás két évre szól, azonban már jövőre tervezünk egy csavart a történetben, de ez egyelőre maradjon titok" - tette hozzá sejtelmesen.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.