TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A kiadó vezérigazgatója megvétózta Réti Pál mandátumának meghosszabbítását, mivel véleménye szerint a gazdasági válság miatt új programot kell kidolgoznia a szerkesztőségnek.

Megvétózta Réti Pál, a Heti Világgazdaság (HVG) című hetilap főszerkesztője mandátumának meghosszabbítását a kiadó vezérigazgatója. Ezért a szerdai döntés után szeptember 30-án újabb főszerkesztő-választást tart a szerkesztőség, olvasható a hvg.hu-n publikált közleményben.

Az új választásra azért van szükség, mert a kiadó vezérigazgatója a HVG alapszabályában biztosított vétójogával élt. "A vétó annak érdekében történt, hogy a gazdasági válság miatt megváltozott piaci viszonyokra a szerkesztőség új programot dolgozzon ki."

A 30 éves, a hírmagazinok között továbbra is piacvezető HVG-t az elmúlt hónapokban – a többi nemzetközi és hazai sajtótermékhez hasonlóan – az olvasói és a hirdetési piacon is érzékeny veszteségek érték.

Ez indokolja az elmúlt évek gyakorlatától eltérő döntést. A kiadó és a szerkesztőség közös elhatározása szerint a lapot az új program elkészüléséig Réti Pál vezeti, aki négy éve áll a lap élén.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.