TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Már nem sokáig lehet napi 200 ezret keresni!

Levelet küldött nekünk Nemes Tamás, a Docler csoport, így Gattyán György budapesti irodájának kommunikációs vezetője, melyben hétfői cikkünkre reagált. Mint megírtuk, Gattyán fotójával, az üzletember szájába adott kormánybuktató szöveggel és napi minimum 200 ezer forintos kereset ígéretével csalogat egy lehúzós oldal, melynek szponzorált hirdetésével a Facebookon lehet összefutni. Nemes most a levelében azt írja, megtették a jogi lépéseket az átverős szájt eltakarítására.

"Az említett hirdetés visszaél Gattyán György nevével és képmásával valamint súlyosan sérti Gattyán György illetve a Docler csoport jó hírnevét, üzleti érdekeit. A cikk megtéveszti olvasóit, hiszen Gattyán György nem nyilatkozott az érintett oldalnak és ahhoz sem járult hozzá, hogy – a szerzői jog által védett – fotóját felhasználják. Az ügyben a jogi osztályunk már megtette a szükséges lépéseket, azaz az oldal illetve az érintett cikk törlésére vonatkozó jogi felszólítást küldtünk a valótlanságot tartalmazó site domain regisztrátorának, az eredeti oldal tulajdonosának, illetve a tárhely szolgáltatójának is. A jogsértő magatartás azonnali megszüntetését kértük!"

- áll Nemes levelében, aki azt is hozzátette, hogy a lehúzós oldal állításait nemzetközi szinten, a Docler összes külföldi irodája bevonásával fogják cáfolni.

Szóval arra a napi 200 ezres fizetésre keresztet vethetünk :-(

Itt lehet megnézni egyébként azt a hirdetést, mely a Docler fellépésének köszönhetően jó eséllyel már nem sokáig lesz látható a neten.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.