<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Már nem sokáig lehet napi 200 ezret keresni!

Levelet küldött nekünk Nemes Tamás, a Docler csoport, így Gattyán György budapesti irodájának kommunikációs vezetője, melyben hétfői cikkünkre reagált. Mint megírtuk, Gattyán fotójával, az üzletember szájába adott kormánybuktató szöveggel és napi minimum 200 ezer forintos kereset ígéretével csalogat egy lehúzós oldal, melynek szponzorált hirdetésével a Facebookon lehet összefutni. Nemes most a levelében azt írja, megtették a jogi lépéseket az átverős szájt eltakarítására.

"Az említett hirdetés visszaél Gattyán György nevével és képmásával valamint súlyosan sérti Gattyán György illetve a Docler csoport jó hírnevét, üzleti érdekeit. A cikk megtéveszti olvasóit, hiszen Gattyán György nem nyilatkozott az érintett oldalnak és ahhoz sem járult hozzá, hogy – a szerzői jog által védett – fotóját felhasználják. Az ügyben a jogi osztályunk már megtette a szükséges lépéseket, azaz az oldal illetve az érintett cikk törlésére vonatkozó jogi felszólítást küldtünk a valótlanságot tartalmazó site domain regisztrátorának, az eredeti oldal tulajdonosának, illetve a tárhely szolgáltatójának is. A jogsértő magatartás azonnali megszüntetését kértük!"

- áll Nemes levelében, aki azt is hozzátette, hogy a lehúzós oldal állításait nemzetközi szinten, a Docler összes külföldi irodája bevonásával fogják cáfolni.

Szóval arra a napi 200 ezres fizetésre keresztet vethetünk :-(

Itt lehet megnézni egyébként azt a hirdetést, mely a Docler fellépésének köszönhetően jó eséllyel már nem sokáig lesz látható a neten.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.