1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Sáling Gergő, korábban megbízott főszerkesztő novembertől kinevezéssel, főszerkesztőként látja el az Origo szakmai irányítását.

Sáling Gergő 2002 óta dolgozik az Origónál, külsősként írt portrékat a 2002-es választásokra több mint száz aktív parlamenti képviselőről.
 
Ezután belpolitikai újságíróként dolgozott, majd Rómából két éven át a külpolitikai rovatot vezette. 2007-ben tért haza, ekkortól a politika rovat vezetője és a lap felelős szerkesztője, 2011-től pedig főszerkesztő helyettese lett.
 
Sáling aktuálisabb, merészebb és elmélyültebb irányba kívánja továbbvinni az Origónál megkezdett átalakításokat. Célja, hogy a lapot tömeges elérése mellett az is kiemelje a "hírmocsárból", hogy ide nem csak megszokásból jönnek tájékozódni az olvasók, hanem azért is, mert itt találják meg leggyorsabban, a legaktuálisabb, legfontosabb, legérdekesebb cikkeket.

Az új főszerkesztő a lap éléről nemrég közös megegyezéssel távozott Gazda Albertet váltja.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!